LÆGERNE LAURITSEN OG OBEL DORFF FORSIDE ÅBNINGSTIDER/KONTAKT LÆGER OG PERSONALE INFORMATION PRISER
Velkommen til
Lægerne Lauritsen og Obel Dorff

 
 
 
 
 
 
 
 
TIDSRESERVATION
Reserver en tid online her. Der kan ikke reserveres tid via internettet samme dag. Ønskes konsultation samme dag må forespørgslen rettes via telefon.
 
For børn logges på med forældre / værges NemID. Efter du er logget på skiftes til barnets cprnr under Menupunkt Forældre / Værge.
 
 
 
 
RECEPTFORNYELSE
Du kan bestille recepter via sundhed.dk.
 
 
 
 
EMAILKONSULTATION
Modtag konsultation via mail.
Her kan du oprette en emailkonsultation, som bliver sendt til din læge. Du kan ligeledes læse din læges svar.
 
For børn logges på med forældre / værges NemID. Efter du er logget på skiftes til barnets cprnr under Menupunkt Forældre / Værge.
 
 
 
 
Om Klinikken
 
Åbningstider
 

Velkommen til Lægerne Lauritsen og Obel Dorff

Klinikken er aktuelt lukket for tilgang. OBS OBS INGEN AFTENKONSULTATION ONSDAG D.13.9.2017 PGA KURSUS

Klinikken drives i et kompagniskab bestående af Anne Katrine Lauritsen og Anne Obel Dorff. Lægerne er til stede i klinikken på skift. Som patient i klinikken er man tilmeldt begge læger. Ved planlagte konsultationer er det muligt at ønske bestemt læge, men ved akutte problemstillinger konsulterer man den læge som er til stede i klinikken og tager sig af de akutte patienter den pågældende dag


Lægeklinikken ligger i fælleslokaler med Læge Poul Martin Lolk i Kornerups Vænge 12, st, hvor vi har fælles sekretariat, vente- og undersøgelsesrum samt fælles sygeplejerske. Vi deler ikke patienter men hjælper hinanden i forbindelse med fx kurser, ferie og sygdom. Der kan ringes til lægen fra kl. 8-9 på alle hverdage og sekretærens telefon har åbent fra kl. 9-12.

Klinikken kan desuden kontaktes via hjemmesiden www.doktoranne.dk , med mulighed for email konsultation, medicinbestilling (kun af fast medicin) samt tidsbestilling til almindelig konsultation. Der må kun bestilles een konsultation pr. dag. Oplys meget gerne årsag eller problemstilling i et eller få ord.

Der er som hovedregel afsat 15 minutter til en konsultation incl lægens dokumentations arbejde, evt henvisninger mv.

Bestilling af konsultation til forsikringsattester, kommunale attester og graviditets- og børneundersøgelser kun ved telefonisk kontakt aht kalenderplanlægningen

Vores sygeplejerske Heidi Rensch tager sig bl.a. af visse konsultationer og undersøgelser: Blodtryksmåling, lungefunktionsundersøgelse, børnevacciantioner, vaccinationer til alle udlandsrejser, blodprøvetagning m.m.

Vores sekretær Karina Colberg Petersen tager sig også af visse konsultationer og undersøgelser. Dette oplyses ifm tidsbestilling.

Onsdag fra kl.16 er der ÅBEN KONSULTATION. Dvs man kan møde op uden forudgåenda aftale og fra kl.15.45 - 17.00 tjekke ind med sit sundhedskort i ankomstterminalen. Man vil herefter i rækkefølge blive kaldt ind til lægen.

Aftenkonsultation er beregnet til folk på arbejdsmarkedet med afgrænsende problemstillinger som kan løses indenfor 10 minutter


Aftenkonsultationen er IKKE beregnet til:
 Ledige, pensionister og studerende
 Børne- og graviditetsundersøgelser
 Helbredsundersøgelser
 Årskontrol af kronisk sygdom
 Attester
 Vaccinationer
 Samtaler
 Mere komplekse problemstillinger
 Kirurgiske indgreb
I så fald henvises man til at bestille tid til konsultation i almindelig dagtid.
 

Mandag: 08:00-16:00
Tirsdag: 08:00-16:00
Onsdag: 08:00-17:00
Torsdag: 08:00-16:00
Fredag: 08:00-16:00
Lørdag: lukket
Søndag: lukket
 
 
Lægevagten - ring 70 150 700       Ved akut behov for lægehjælp uden for åbningstiderne
 
   FIND BEHANDLER
 
   PATIENTHÅNDBOGEN
 
   MIN MEDICIN
 
   MIN E-JOURNAL
 
Find læge, speciallæge, fysioterapeut eller anden behandler. Du kan også finde akut hjælp, sygehuse, apoteker m.v. Patienthåndbogen er et opslagsværk for borgere. Informationen i Patienthåndbogen er ment som en støtte, og ikke erstatning, for forholdet mellem patient/borger og læge. Medicinkortet (Fælles Medicinkort) viser den medicin, som du har fået ordineret og købt på recept på apoteket to år tilbage i tiden. Se dine journaler fra de offentlige sygehuse i Danmark. Bemærk, at der kan være nye journaloplysninger, som det kan være hensigtsmæssigt at tale med en læge eller anden sundhedsprofessionel om.
 
 
KONTAKT ÅBNINGSTIDER LINKS MEDLEM AF
Lægerne Lauritsen og Obel Dorff
Kornerups Vænge 12 st.
4000 Roskilde
Telefon: 46351130
Fax: 46363950
Mandag: 08:00-16:00
Tirsdag: 08:00-16:00
Onsdag: 08:00-17:00
Torsdag: 08:00-16:00
Fredag: 08:00-16:00
Lørdag: lukket
Søndag: lukket
 
 
        
© Copyright - Aver og Lauritzen Aps Forside     Åbningstider     Kontakt     Personale     Alm. Information