LÆGE GRY MUNK PETERSEN FORSIDE ÅBNINGSTIDER/KONTAKT LÆGER OG PERSONALE INFORMATION
Velkommen til
Læge Gry Munk Petersen

 
 
 
 
 
 
 
 
TIDSRESERVATION
Reserver en tid online her. Der kan ikke reserveres tid via internettet samme dag. Ønskes konsultation samme dag må forespørgslen rettes via telefon.
 
 
 
 
RECEPTFORNYELSE
Forny dine recepter online her. Receptfornyelse over Internet kan kun ske for præparater tidligere udskrevet via lægehuset, og kun når lægen skønner, at dette er sikkert for patienten.
 
 
 
 
EMAILKONSULTATION
Modtag konsultation via mail.
Her kan du oprette en emailkonsultation, som bliver sendt til din læge. Du kan ligeledes læse din læges svar.
 
 
 
 
Om Klinikken
 
Åbningstider
 

Fra den 1/10-2014 er det sygeplejerske Dorte der varetager alle rutine mæssige indkaldelser til smear

OBS OBS

Hvis I bestiller tid via nettet , så vær opmærksom på I først får en mail om at tiden er registeret og I skal afvente yderlige!

Derefter kommer der en endelig bekræftigelse på at tiden er endelig   OBS OBS 

Husk alle at gå ind og melde jer til via hjemmesiden, så er der mulighed for at bestille medicin og tid over nettet

 

 Kære Alle Patienter

Anne Willeberg har solgt sin klinik pr 1/10-16

Gry Munk Petersen har overtaget og ønsker alle velkommen

 

Obs

Alle bedes melde sig via hjemmesiden og opret sig som bruger

* Klikken er normalt åben alle hverdage fra kl 8:00 til 13:00 onsdag dog kun 8-9 for telefoniske henvendelser NB Der er kun konsultation efter tidsbestilling * Der er kun tidsbestilling lagt ud på internettet for følgende konsultationstider 10:00 til 12:00 torsdag og fredag. Dette gælder ind til videre. * Ny oprettet hjemmeside med nye muligheder, vi lige skal vende os til. * Hav derfor overbærenhed her til at begynde med. * Vi planlægger gradvist at øge mulighederne. * Bruger reaktioner ønske så vi kan blive bedre.
 
 
Akuttelefonen - ring 1813       Ved akut behov for lægehjælp uden for åbningstiderne
 
   FIND BEHANDLER
 
   PATIENTHÅNDBOGEN
 
   MIN MEDICIN
 
   MIN E-JOURNAL
 
Find læge, speciallæge, fysioterapeut eller anden behandler. Du kan også finde akut hjælp, sygehuse, apoteker m.v. Patienthåndbogen er et opslagsværk for borgere. Informationen i Patienthåndbogen er ment som en støtte, og ikke erstatning, for forholdet mellem patient/borger og læge. Medicinkortet (Fælles Medicinkort) viser den medicin, som du har fået ordineret og købt på recept på apoteket to år tilbage i tiden. Se dine journaler fra de offentlige sygehuse i Danmark. Bemærk, at der kan være nye journaloplysninger, som det kan være hensigtsmæssigt at tale med en læge eller anden sundhedsprofessionel om.
 
 
KONTAKT ÅBNINGSTIDER LINKS MEDLEM AF
Læge Gry Munk Petersen
Østerbrogade 60, 1
2100 København Ø
Telefon: 35425818
* Klikken er normalt åben alle hverdage fra kl 8:00 til 13:00 onsdag dog kun 8-9 for telefoniske henvendelser NB Der er kun konsultation efter tidsbestilling * Der er kun tidsbestilling lagt ud på internettet for følgende konsultationstider 10:00 til 12:00 torsdag og fredag. Dette gælder ind til videre. * Ny oprettet hjemmeside med nye muligheder, vi lige skal vende os til. * Hav derfor overbærenhed her til at begynde med. * Vi planlægger gradvist at øge mulighederne. * Bruger reaktioner ønske så vi kan blive bedre. sundhed.dk
Syge børn
Medicin og apoteks info mm
nærmeste Apotek (søgning)
 
 
        
© Copyright - Aver og Lauritzen Aps Forside     Åbningstider     Kontakt     Personale     Alm. Information