LÆGE MARIANNE SØDRING FORSIDE ÅBNINGSTIDER/KONTAKT LÆGER OG PERSONALE INFORMATION PRISER
Velkommen til
Læge Marianne Sødring

 
 
 
 
 
 
 
 
TIDSRESERVATION
Reserver en tid online her. Der kan ikke reserveres tid via internettet samme dag. Ønskes konsultation samme dag må forespørgslen rettes via telefon.
 
 
 
 
RECEPTFORNYELSE
Forny dine recepter online her. Receptfornyelse over Internet kan kun ske for præparater tidligere udskrevet via lægehuset, og kun når lægen skønner, at dette er sikkert for patienten.
 
 
 
 
EMAILKONSULTATION
Modtag konsultation via mail.
Her kan du oprette en emailkonsultation, som bliver sendt til din læge. Du kan ligeledes læse din læges svar.
 
 
 
 
Om Klinikken
 
Åbningstider
 

VELKOMMEN:

Velkommen til læge Marianne Sødrings hjemmeside.

Her kan du finde information om klinikken og personalet, samt bestille tider, forny medicin og sende e-mail konsultationer til lægen.

FLYVELÆGE:

Marianne Sødring er autoriseret flyvelæge og kan forny alle typer medicals, samt lave førstegangs undersøgelser på class 2 piloter og kabinepersonale.
Læs mere under fanebladet INFORMATION.

FERIE:

Klinikken har planlagt lukket følgende perioder:
Juleferie fra 23/12 til 30/12 2016.
Vinterferie fra 23/01 til 27.01 2017
Lægekursus fra 13/03 til 17/03 2017
Telefonen henviser til vikarierende lægepraksis de pågældende dage.

Nyheder

INFLUENZAVACCINATIONER skal gives inden 31.12.16  - dog kan gravide vaccineres frem til 28.02.17

NYT JOURNALSYSTEM og IP-telefoni.
Klinikken har i løbet af efteråret skiftet journalsystem, nu kan vi som noget nyt sende SMS reminder for aftalte tider. Det forudsætter dog at vi har et opdateret mobilnummer til dig. Oplys gerne dette ved tidsbestilling.

Efter nytår vil vi skifte telefonsystemet ud med et IP telefonisystem. IP-telefoni letter journalopslag i telefontiden,så samtalerne kan afvikles hurtigere og mere effektivt. Du vil blive bedt om at indtaste dit cpr-nummer ved opkald til klinikken.

Vores hjemmeside er ændret og e-portalen udskiftet. Ønsker du at benytte muligheden for at have e-mail konsultationer, bestille tider og medicin over nettet skal du først anmode om godkendelse til dette, det gør man fra Log-ind siden.

 

AKUTTELEFONEN 1813 GIVER ØGET ARBEJDSPRES I LÆGEPRAKSIS.
Siden indførelsen af akuttelefonen i stedet for lægevagten er antallet af akutte henvendelser i praksis steget fra ca 10% til 30% af dagens patientkontakter. Ventetiden i akuttiden mellem 8 og 8.30 kan derfor være lang.

For at afvikle akut-arbejdet smidigst muligt bedes det respekteret, at akuttiden kun er til akut opstået sygdom! Her kan man ikke møde op blot fordi ventetiden på en betilt tid forekommer for lang eller for at få udfyldt attester og lignende. Kontakt os på telefon, hvis et ikke akut problem ikke kan vente til næste ledige tid i tidsbestillingen – så finder vi som regel en løsning.

Mandag: 07:45-15:30
Tirsdag: 07:45-15:30
Onsdag: 07:45-15:30
Torsdag: 07:45-15:30
Fredag: 07:45-12:00
Lørdag: lukket
Søndag: lukket
 
 
Akuttelefonen - ring 1813       Ved akut behov for lægehjælp uden for åbningstiderne
 
   FIND BEHANDLER
 
   PATIENTHÅNDBOGEN
 
   MIN MEDICIN
 
   MIN E-JOURNAL
 
Find læge, speciallæge, fysioterapeut eller anden behandler. Du kan også finde akut hjælp, sygehuse, apoteker m.v. Patienthåndbogen er et opslagsværk for borgere. Informationen i Patienthåndbogen er ment som en støtte, og ikke erstatning, for forholdet mellem patient/borger og læge. Medicinkortet (Fælles Medicinkort) viser den medicin, som du har fået ordineret og købt på recept på apoteket to år tilbage i tiden. Se dine journaler fra de offentlige sygehuse i Danmark. Bemærk, at der kan være nye journaloplysninger, som det kan være hensigtsmæssigt at tale med en læge eller anden sundhedsprofessionel om.
 
 
KONTAKT ÅBNINGSTIDER LINKS MEDLEM AF
Læge Marianne Sødring
Slotsgade 65C, 1. tv.
3400 Hillerød
Telefon: 48260626
Mandag: 07:45-15:30
Tirsdag: 07:45-15:30
Onsdag: 07:45-15:30
Torsdag: 07:45-15:30
Fredag: 07:45-12:00
Lørdag: lukket
Søndag: lukket
 
 
        
© Copyright - Aver og Lauritzen Aps Forside     Åbningstider     Kontakt     Personale     Alm. Information