LÆGE POUL MARTIN LOLK FORSIDE ÅBNINGSTIDER/KONTAKT LÆGER OG PERSONALE INFORMATION PRISER
Velkommen til
Læge Poul Martin Lolk

 
 
 
 
 
 
 
 
TIDSRESERVATION
Ingen online tidsreservation
 
 
 
 
RECEPTFORNYELSE
Du kan bestille recepter via sundhed.dk.
 
 
 
 
EMAILKONSULTATION
Modtag konsultation via mail.
Her kan du oprette en emailkonsultation, som bliver sendt til din læge. Du kan ligeledes læse din læges svar.
 
For børn logges på med forældre / værges NemID. Efter du er logget på skiftes til barnets cprnr under Menupunkt Forældre / Værge.
 
 
 
 
Om Klinikken
 
Åbningstider
 

 

Læge Poul Martin Lolk er fraværende pga sygdom:  Jeg er i gradvis bedring, men der må forventes et længere forløb, og jeg beklager ikke at stå til rådighed foreløbig. Klinikken har normale åbningstider incl. åben konsultation onsdag mellem kl. 16-17 og passes af erfarene vikar-læger med bred og langvarig kendskab til almen praksis. Tag godt imod dem i mit fravær.

Læge Poul Martin Lolk er en solo-lægeklinik som deler lokaler og personale med Lægerne Lauritsen og Obel Dorff.

For akutte henvendelser da ring til klinikken enten kl. 8-9 ved læge eller kl 9-12 ved sekretæren. For ikke akutte henvendelser kan klinikken desuden via hjemmesiden kontaktes pr. E-mail, bestilles fast medicin og bestilles tider til almindelig konsultation. Der må kun bestilles een konsultation pr. dag. Oplys meget gerne årsag.

Når man har foretaget en bestilling af tid til konsultation via hjemmesiden, skal man modtage en bekræftelse eller afvisning af, om man har opnået  tiden. Det er derfor vigtigt at mail-oplysningerne i "Min Konto" er opdaterede, og at ens spam-filter accepterer mails fra min hjemmeside.

Bestilling af konsultation til forsikringsattester, kommunale attester og graviditets- og børneundersøgelser kun ved telefonisk kontakt aht kalenderplanlægningen.

 

Åben alle hverdage fra kl 8.00 til 16.00.

Onsdage desuden åben aftenkonsultation fra 16-17.

 
 
Lægevagten - ring 70 150 700       Ved akut behov for lægehjælp uden for åbningstiderne
 
   FIND BEHANDLER
 
   PATIENTHÅNDBOGEN
 
   MIN MEDICIN
 
   MIN E-JOURNAL
 
Find læge, speciallæge, fysioterapeut eller anden behandler. Du kan også finde akut hjælp, sygehuse, apoteker m.v. Patienthåndbogen er et opslagsværk for borgere. Informationen i Patienthåndbogen er ment som en støtte, og ikke erstatning, for forholdet mellem patient/borger og læge. Medicinkortet (Fælles Medicinkort) viser den medicin, som du har fået ordineret og købt på recept på apoteket to år tilbage i tiden. Se dine journaler fra de offentlige sygehuse i Danmark. Bemærk, at der kan være nye journaloplysninger, som det kan være hensigtsmæssigt at tale med en læge eller anden sundhedsprofessionel om.
 
 
KONTAKT ÅBNINGSTIDER LINKS MEDLEM AF
Læge Poul Martin Lolk
Kornerups Vænge 12, Stuen
4000 Roskilde
Telefon: 46351505
Fax: 46363950

Åben alle hverdage fra kl 8.00 til 16.00.

Onsdage desuden åben aftenkonsultation fra 16-17.

sundhed.dk
info om medicin
 
 
        
© Copyright - Aver og Lauritzen Aps Forside     Åbningstider     Kontakt     Personale     Alm. Information